Scrisoare către evlaviosul popor roman mult încercat împotriva Proiectul de lege PL 193/2014 care amenință cinstirea propriilor Sfinți Români din închisorile comuniste

1.Proiectul de modificare a legii Pl 193/2014 este un atac direct la drepturile si libertatile fundamentale ale natiei noastre romanesti ortodoxe si este legata direct de scopul puterilor oculte de a duce la impietrirea si pana la urma disparitia elementului national .Printre  multe alte” proiecte” pregatite neamului nostru romanesc, de control si constrangere a vietii noastre spirituale, acesta este cel mai direct atac asupra identitatii nationale si impotriva libertatii de exprimare.

2.O lege trecuta in 2002 ca si Ordonanta de urgenta de Guvern ajunge acum sa puna pumnul in gura oricui indrazneste sa mai vorbeasca public de exemplul pe care l-au lasat neamului zeci de martiri care au trecut prin cele mai cumplite suferinte dincolo de orice imaginatie.Nu este intamplator momentul care si l-au ales, acum ,cand orice poate fi catalogat ca extremist sau terorist este usor de scos in afara legii .Dar incercarea de a scoate in afara legii a martirilor neamului romanesc este cea mai josnica lovitura in chiar fiinta nationala a romanilor. Si  acasta nu putea fi  promovata  de “fiii devotati natiei strabune”ci doar de  tradatori ai neamului si ai propriilor lor constiinte,invatati sa vanda si sa cumpere pe oricine si orice atata timp cat si-au pus deja “pecetea” si pe frunte si pe ambele maini.

3.Daca Parlamentul va ceda  presiunilor cancelariilor ,si nu va lua atitudinea fireasca pe care ar trebui sa o aiba orice parlamentar care a jurat fata de poporul care la ales ,va putea fi  acuzat in aceasi  masura si cu aceasi gravitate a faptei pentru desconsiderarea dreptului neamului nostru la  integritate , demnitate la libertate si prin urmare vor comite cea mai mare tradare de neam si de tara.

4.Senatul impreuna cu cei ce au promovat aceasta lege ,  insulta poporul roman , adica pe cei 86,5 % a   caror credinta ortodoxa  strabuna este marturisita chiar de martirii pe care vor sa-i scoata in afara legii.In numele pacii si omenirii necinstesc memoria martirilor propriului neam si vor sa-si inchida pe proprii frati si uita de neam de onoare si omenie.

  1. Comisia Senatului pentru drepturile omului, culte şi minorităţi si-a dat avizul pe o lege impotriva drepturilor omului si a constitutiei Romaniei,a statului de drept,impotriva cultului cinstirii memoriei martirilor romani,impotriva elitei nationale ,impotriva ortodoxiei,impotriva simbolurilor nationale .
  2. Comisia Senatului pentru apărare, ordine şi siguranţă naţională, dandu-si avizul , s-au facut dusmani , impotriva propriului popor pe care-l apara si impotriva adevarului, impotriva lui Dumnezeu ,impotriva cinstirii sfintilor lui Dumnezeu,impotriva dreptului la libertatea de constiinta de credinta si de marturisire.Lista cu toti cei care au votat –va fi publicata spre stiinta si pomenire.

7.Tara noastra trece printr-o mare incercare.Neamul romanesc este in primejdie si  este dator sa se opuna din toate puterile sale duhovnicesti,pentru ca se loveste in insasi  fiinta nationala si in ortodoxie, in memoria strabunilor nostrii, a parintilor nostrii duhovnicesti ,a fratilor nostrii de suferinta, a elitei romanesti incatusate de bolsevici.Pentru aceasta insistam si cerem sa nu fiti indiferenti,ci  dimpotriva sa staruiti cu tarie impotriva acestor incercari miselesti si impotriva tuturor celor care vor mai urma.Ii asteptam pe cei  cativa care se vor ridica dintre toti care aud acestea si vor face ca si altadata “voia lui Dumnezeu” pentru care Cetatea a fost iertata de la pieire si asa prin exemplul lor ii vor trezi pe multi,si vazand Dumnezeu ravna noastra cea buna  ne va izvabi din asuprirea cea rea.Amin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>