Rugaciune grabnic ajutatoare catre Maica Domnului

Ceea ce singura esti bucuria celor scarbiti si Partinitoare celor ce se nedreptatesc. Mangaierea celor ce plang si ajutor celor neajutorati .
Cercetarea celor neputinciosi si Acoperamant si Sprijin celor ce se chinuiesc. Liman celor inviforati, Toiag orbilor, Povatuitoare celor rataciti si Scapare tare celor din nevoi, Nascatoare a lui Dumnezeu cu totul fara prihana .

Ia aminte la rugaciunea mea cea smerita, pe care o aduc Tie din adancul inimii si ma izbaveste de viforul cel rau al gandurilor .
Izbaveste- ma din somnul cel greu, care mi s-a pricinuit mie din lenevire si departeaza de la mine nepasarea si lenevirea .
Ajuta-ma ca sa ma izbavesc de obiceiul cel rau al pacatelor ca sa scap de tiranisirea cea amara a diavolilor .
Si Te rog Stapana, dupa cum stii, mantuieste-ma pe mine nevrednicul robul Tau, cel ce spre Tine dupa Dumnezeu mi-am pus nadejdea mantuirii mele.

Invredniceste-ma Preacurata ca sa fac cu osardie Poruncile Fiului Tau si Dumnezeului nostru si sa pazesc intotdeauna asezamintele cele mantuitoare.
Si ma invredniceste ca sa cuget intotdeauna cu minte luminata si sa intampin slavosloviile Lui cele bine primite.
Ca spre Tine Ceea ce ne Daruieste toate bunatatile si ne Esti grabnic Ajutatoare, nadajduind aduc acesta cerere.
Deci sa nu cad din nadejdea care o am catre Tine Preacurata, nici sa ma intorc smerit si rusinat ;
Ci sa aflu prin Tine de Dumnezeu Daruita Stapana, degraba implinirea cererilor mele.
Ca totdeauna, ca pe O Ajutatoare Nebiruita a noastra a pacatosilor care implinesti toate cererile noastre bune, sa Te laud si sa Te preamaresc pe Tine; Acum si pururea si in vecii vecilor, Amin !
________________________________________

Dumnezeu sa aibă milă de sufletele noastre păcătoase, pace vouă, si pace ție cititorule.

Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>